Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت گفت: شرکت زامیاد، به عنوان یک مجموعه تخصصی توان تولید انواع وانت در طرح‌های مختلف را دارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، منوچهر منطقی در آیین رونمایی از پیکاپ کارون، جدیدترین محصول شرکت زامیاد و افتتاح همزمان خط تولید وانت پادرا پلاس دوگانه‌سوز در جمع خبرنگاران گفت: در خصوص وانت‌های سنگین در کشور با ضعف مواجه بودیم، اما امروز زامیاد، یکی از زیرمجموعه‌های گروه سایپا به عنوان یک مجموعه تخصصی توان تولید انواع وانت در طرح‌های مختلف را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با اشاره به اینکه کارون تیراژ تولید مناسب و قیمتی اقتصادی نسبت به خودرو‌های مشابه خود خواهد داشت گفت: یکی از مباحث مهمی که در دولت دنبال می‌شود تولید محصولات با قیمت و کیفیت مناسب است که گروه سایپا و زامیاد این موضوع را به خوبی دنبال کرده و با تولید محصولات جدید در حوزه خودرو‌های سواری و کار در راستای سیاست‌های دولت گام‌های مناسبی را برداشته و ادامه خواهد داد.


 حذف قرعه‌کشی محصولات گروه سایپا


معاون وزیر صمت گفت: خوشبختانه باید این خبر را بدهم که تمامی خودرو‌های گروه سایپا در دور دوم قرعه کشی در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو، از روند قرعه کشی خارج شده و امیدوارم تا دو دوره بعدی خودرو‌های سایر خودروسازان از قرعه کشی خارج شوند.

اوتاکید کرد: اکنون خودرو‌های زیادی وجود دارد که می‌تواند از خط تولید خودروسازان حذف شود و در عوض خودرو‌های جدید نیز اضافه خواهند شد.

منطقی در خصوص تولید خودرو‌های اقتصادی گفت: سایپا از قدیم در بازار خودرو‌های اقتصادی با تولید پراید در زمان خودش نقش اول را به عهده داشته و در آینده نزدیک، سایپا محصول جدید خودش را عرضه خواهد کرد.

او ادامه داد: لازم است که خودرو‌های قدیمی از خط خارج شوند، زیرا روی پلتفرم‌های قدیمی نمی‌توان استاندارد‌ها و آپشن‌های مورد نظر را نصب کرد و انتظار می‌رود همه محصولات قدیمی امسال و سال آینده از خطوط تولید خودروسازان خارج شوند.


 برگشت خودروی ال ۹۰ با قوای محرکه جدید


معاون صنایع حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت از بازگشت خودرو ال ۹۰ با قوای محرکه جدید داخلی یا خارجی از سال آینده به خطوط تولید خبر داد و گفت: خودروی ال ۹۰ دارای یک پلتفرم مدرن و به روز است، خودرویی که در کشور روی آن سرمایه‌گذاری شده و بیش از ۷۰ درصد خط و قطعات آن در داخل وجود دارد و اگر بتوانیم ۳۰ درصد باقی‌مانده را اضافه کنیم می‌توان دوباره خودروی ال۹۰ کیفی و به روز که همه مردم از آن راضی بودند تولید کرد.

منطقی تاکید کرد: یکی از برنامه‌های ما استفاده از ۷۰ درصد ظرفیت بدون استفاده این محصول با همکاری‌های بین المللی است تا یک محصول به‌روز با همان سطح کیفیتی که همگان از آن راضی باشند عرضه کنیم.

معاون وزیر صمت گفت: در تلاشیم نمونه‌های اولیه این خودرو را تا پایان سال تولید کنیم، اما خط تولید آن سال آینده راه‌اندازی خواهد شد. در این خصوص روس‌ها گزینه‌های خوبی برای قوای محرکه ال۹۰ معرفی کردند که بررسی شده و در کنار آن گزینه‌های داخلی نیز مطرح است.

منطقی اضافه کرد: باید ببینیم از نظر کیفیت و سطح قیمتی کدام قوای محرکه مناسب این محصول خواهد بود تا بتوانیم خودرویی بهینه به بازار عرضه کنیم.


 خودروی ناقص در کف پارکینگ سایپا به صفر رسید/ تیبا آخر تیرماه از خط تولید خارج می‌شود


در ادامه محمدعلی تیموری، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با اشاره به تولید خودرو‌های کامل در این گروه خودروسازی گفت: با تلاش همه همکاران در گروه، تعداد خودرو‌های ناقص کف پارکینگ‌های سایپا به صفر رسیده است.

او افزود: خودروی تیبا صندوق دار از مدار تولید خارج شده است و تیبا۲ تا آخر ماه جاری از خط تولید خارج می‌شود.

تیموری تصریح کرد: خودروی همه افرادی که ثبت نام کرده بودند آماده است و با همکاری خوب و استقرار کارشناسان سازمان ملی استاندارد در سایپا، تست‌های مربوط به خودرو‌ها در حال انجام شدن است که پس از تایید آنان خودرو‌ها آماده تجاری شدن و عرضه به مشتریان می‌شود.


 دو مدل چانگان در راه سایپا


مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به توقف سی. کی. دی‌کاری و اس. کی. دی‌کاری در سایپا در چند سال

گذشته اشاره کرد و گفت: به تبع آن خطوط مونتاژ و رنگ عملیات سی. کی. دی کاری نیز خالی شده بود، اما اکنون تصمیم گرفتیم که این خطوط را مجدد فعال کنیم.

مدیرعامل سایپا بیان کرد: در گام نخست دو مدل ۲۰۲۲ خودروی چانگان وارد این خطوط خواهد شد که اکنون در مراحل تست و اخذ تاییدیه است، اما هنوز قیمت آن‌ها مشخص نیست.

او همچنین در خصوص تولید خودرو‌های اقتصادی در این گروه گفت: به این منظور چند مدل خودرو از جمله اطلس، سهند و آریا عرضه خواهد شد و همه خودرو‌های یادشده همچنین خودرو‌های تجاری جدید سایپا استاندارد‌های ۸۵گانه مدنظر سازمان ملی استاندارد را پاس خواهند کرد.

تیموری از تداوم عرضه دو مدل ساینا با حجم موتور ۱۵۰۰ سی سی و موتور گاز سوز خبر داد و گفت: تولید این خودرو که برای اقشار با درآمد کمتر ساخته شده، ادامه خواهد یافت.

در ادامه سید محسن مرتضوی، مدیرعامل شرکت زامیاد گفت: خودرو کارون روی پلتفرم نیسان ساخته شده و از سیستم تعلیق، شاسی و موتور محرکه بهبود یافته برخوردار است، ضمن اینکه ۶۰ درصد آن داخلی سازی شده است.

او خاطرنشان کرد: اصلاحاتی در شاسی محصول نیسان و همچنین سیستم تعلیق آن ایجاد شده و نرم‌تر شده است، همچنین مانور پذیری و فرمان‌پذیری آن بهبود یافته است. برای این خودرو تا ۶ ماه آینده بهبود‌هایی خواهیم داشت و با همین مشخصه‌ها می‌تواند تا پایان سال وارد بازار شود.

مرتضوی درباره قیمت این محصول نیز گفت: هرچند بازار مشخص کننده نهایی قیمت‌ها است، اما مطمئناً

نسبت به قیمت سایر رقبا در بازار مناسب خواهد بود. چرا که کارون، خودروی کار است و برای کسب درآمد تولید خواهد شد لذا از قیمت مناسبی برخوردار خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زامیاد حذف قرعه کشی خودروی ال ۹۰ تولید خودرو گروه سایپا قوای محرکه قرعه کشی خواهد شد خودرو ها خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۴۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ کف قیمت خودرو در بازار

فرارو- ساینا S دنده‌ای جرو ارزان‌ترین سواری‌های تولیدی سایپا به حساب می‌آید و در بازار آزاد به طور متوسط ۴۳۸ میلیون تومان خریدوفروش می‌شود.

کوئیک GX حدود ۱۰ میلیون بیشتر قیمت دارد و مثل کوئیک SR دنده‌ای، ۴۴۸ میلیون تومان به فروش می‌رسد. اطلس G که اخیرا راهی بازار شده و خیلی آن‌ها را فیس لیف کوییک می‌دانند، ۵۸۰ میلیون تومان قیمت دارد و شاهین دنده‌ای ۷۶۵ میلیون تومان.

شاهین اتوماتیک هم که گرانقیمت‌ترین سواری داخلی سایپاست، ۸۶۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد. قیمت روز محصولات سایپا در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز خودروهای سایپا

مدل 12 اردیبهشت 13 اردیبهشت
پراید 151 تیپ DA مدل 1403

338 میلیون تومان

338 میلیون تومان

تیبا صندوقدار مدل 1401

397 میلیون تومان

397 میلیون تومان

تیبا هاچ‌بک مدل 1401

402 میلیون تومان

402 میلیون تومان

ساینا S دنده‌ای مدل 1403

438 میلیون تومان

438 میلیون تومان

کوئیک GX مدل 1403

448 میلیون تومان

448 میلیون تومان

کوئیک SR دنده‌ای مدل 1403

448 میلیون تومان

448 میلیون تومان

اطلس مدل 1403

580 میلیون تومان

580 میلیون تومان

چانگان CS35 پلاس تیپ 2

یک میلیارد و 700 میلیون تومان

یک میلیارد و 700 میلیون تومان

چانگان CS35 پلاس تیپ 3

یک میلیارد و 900 میلیون تومان

یک میلیارد و 900 میلیون تومان

شاهین دنده‌ای مدل 1403

765 میلیون تومان

765 میلیون تومان

شاهین اتوماتیک مدل 1403

860 میلیون تومان

860 میلیون تومان

دیگر خبرها

  • پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!
  • پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!/ عکس
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ کف قیمت خودرو در بازار
  • انواع کیف دوشی های مناسب برای استایل بهتر + 3 مدل عک
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا+ قیمت
  • علت تفاوت قیمت زیاد در انواع مختلف قهوه چیست؟
  • خودرو‌های سایپا، چشم «کره شمالی» را گرفت
  • کاربرد تابلو برق‌های صنعتی در صنایع مختلف (مانند فولاد، نفت، گاز، پتروشیمی و...)
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول